Servicii:

Flote auto

Fie că vorbim de parcuri auto, firme de rent-a-car, transport persoane sau mărfuri, aburul poate curăța orice, de la compartimentul motor, cel de marfă sau habitaclu. Igienizează și dezinfectează, asigurând un timp de uscare rapid cu minimul de resurse.

Canapele Saltele Mochete

Aburul permite igienizarea rapidă și curățarea în profunzime a pieselor de mobilier care sunt folosite în mod frecvent. Elimină ecologic microbii, acarienii și bacteriile, lăsând suprafețele tratate perfect igienizate.

Echipamente industriale

Industria (alimentară sau de producție) este supusă unor cerințe aparte de curățenie, cu timpi cât mai mici de oprire a producției. Aburul uscat asigură curățarea acestora rapid, echipamentele putând fi utilizate imediat după curățare.

Igienizare cu ozon

Ozonul elimină cu succes bacterii, viruși, mucegaiuri și mirosuri neplăcute, lăsând în urmă suprafețe perfect igienizate. Se poate utiliza atât pentru igienizarea habitaclului și instalației de climatizare auto cât și a încăperior locuinței sau a spațiului de lucru.

Hotel/Restaurant/Spa

Industria hospitalității necesită standarde înalte de calitate, care implică realizarea unor operațiuni de curățenie în locații sensibile și cu termene scurte de realizare. Curățarea cu aburi permite economii importante de materiale și resurse, precum și timpi mici de uscare a suprafețelor igienizate.

Industria sanitară

Unul din cele mai sensibile domenii pentru curățare este cel al sănătății, fie că vorbim de cel al transportului de pacienți ori de facilitățile de tratament. Acestea trebuie să fie perfect igienizateși dezinfectate, aburul asigurând curățarea rapidă a suprafețelor și eliminarea eficientă a factorilor cu potențial dăunător.